Marokkos højdepunkter

Gamle, velbevarede, labyrintiske byer, imponerende paladser og moskeer, farverige fiskerbyer, mudderklinede bjergfæstninger og Atlanterhavets kyst
Marokko - Rabat - City ViewMarokko - Essaouira - HavnMarokko - MarrakechMarokko - EssaouiraMarokko - Essaouira

Marokkos højdepunkter

Gamle, velbevarede, labyrintiske byer, imponerende paladser og moskeer, farverige fiskerbyer, mudderklinede bjergfæstninger og Atlanterhavets kyst

Tag med på en eventyrlig rundrejse til de gamle marrokanske storbyer Marrakech, Fez og Meknès og langs de smukke atlanterhavsbyer fra Essauoira i syd til Tanger i nord. De gamle bycentre står, som om tiden har glemt dem med deres små krogede gader, fyldt med butikker og handlende, slangetæmmere og restauranter, der er gemt godt af vejen i hemmelige gårdhaver. Her er rester fra dengang her var romere, spaniere og portugisere, men først og fremmest finder vi en berbisk kultur med tilhørende god mad. Her er smuk natur mellem kysten og Atlasbjergene med store vandfald, og træer med kravlende geder. Her er oaser og gamle, befæstede kashbaer. Der er få steder i verden, der er så spændende og eksotiske, men stadig kun en kort, direkte flyrejse fra Danmark.


Rejsen ledes af Ole Wøhlers Olsen, der er tidligere ambassadør i en række nordafrikanske og mellemøstlige og sydamerikanske lande.

Dagsprogram:

Dag 1 – Afrejse til Casablanca

Vi flyver fra København klokken lidt over fem og lander i Casablanca lidt over otte. Vi køres til hotellet, hvor vi får serveret aftensmad.


Dag 2 – Casablanca og Rabat

Formiddagen bruger vi i Casablanca, hvor vi bl.a. ser en af verdens største moskéer, Hassan II moskeen. Den ligger flot ud til Atlanterhavet. Efter frokost går turen videre til Rabat.


Rabat er hovedstaden i Marokko. Byen blev grundlagt i 1100-tallet af Almohaderne. Almohaderne var et islamisk berberdynasti, der stammede fra Atlasbjergene. De regerede i den vestlige arabiske verden fra 1133-1269. Rabat blev hovedstad i 1912, da Marokko blev underlagt Frankrig. Byen ligger ud til Atlanterhavet ved Bou Regreg-flodens sydlige bred. På den nordlige ligger den førhen berygtede piratby Salé.


Når vi er blevet indlogeret på hotellet, besøger vi den gamle bydel, Kasbah Oudaya. Vi besøger et 1600-tals-museum med smykker fra berberdynastiet. Museet er omgivet af flotte haver og gamle borgmure.


Dagen slutter med at besøge en NGO-drevet butik og museum med keramik fra de små landsbyer oppe i Rif-bjergene. Her vil der være mulighed for at drikke lokal myntete, mens man nyder udsigten til floden Bou Regreg og byen Salé på den anden bred.


Dag 3 – Rabat og piratbyen Salé

Efter morgenmaden starter vi dagen med at køre til nabobyen Salé. Byen har rødder helt tilbage til antikken. Den blev grundlagt som en fønikisk koloni og var siden kendt som piratby i det 17. og 18. århundrede. I dag har byen et mere religiøst udtryk sammenlignet med regerings- og administrationsbyen Rabat. Vores tur til Salé tager os gennem en folkelig medina til koranskolen Madrassa el Hassan fra 1300-tallet. Omkring skolen ligger der et større religiøst kompleks med moské, bibliotek, gravplads samt helligdommen Sidi Abdallah Ben Hassan. Vi går forbi det gamle slavemarked, der i dag er omdannet til en farverig souk (et nordafrikansk marked). Her findes der alt fra krydderier og naturmedicin til marokkanske klædedragter.


Inden vi kører tilbage til Rabat gør vi stop ved håndværkerkvarteret Oulja.


Dag 4 – Romerske ruiner i fiskerbyen Asilah

Vi kører nu nordpå mod den multikulturelle by Tanger. Turen er 300 kilometer og tager cirka 4 timer. Undervejs stopper vi dog i den næsten 3.000 år gamle by Asilah. Asilah var i den romerske periode et centrum for området. Der er i dag et stort arkæologisk område her, hvor kun en lille del er blevet udgravet til nu. Asilah er i dag en lille, smuk fiskerby, som er kendt for sine karakteristiske hvide huse, der ligger helt ud mod kysten.


Vi tager en tur igennem byen og får os en frokost på en lokal restaurant. Før vi forlader Asilah, ser vi ruinerne. Vi fortsætter nu mod Tanger, hvor vi skal overnatte.


Dag 5 – Tanger

Vi starter dagen med en tur gennem den befæstede bydel, Kasbahen. Her går vi op mod det tidligere sultanpalads, Dar el Makhzen. Fra paladset er der en helt fantastisk udsigt over Gibraltarstrædet. Tanger kom under international kontrol, da Marokko blev delt mellem Frankrig og Spanien i 1912. Byen blev under Anden Verdenskrig besat af Spanien, men efter uafhængighedserklæringen i 1956 blev den atter en del af Marokko. Den spanske indflydelse på byen ses tydeligt. Den fysiske afstand til Spanien er da også ganske lille.


Om eftermiddagen kører vi til den UNESCO-beskyttede, gamle by Tetouan og herfra videre til ”den blå by” i Rifbjergene, Chefchaouen.


Dag 6 – Chefchaouen, den blå by

Når man står der, er man ikke i tvivl om, hvorfor Chefchaouen har fået prædikatet ”den blå by”. Det er virkelig en meget blå og ualmindelig flot by. Der er to teorier på, hvorfor næsten alle huse i byen er malet blå. Den ene går på, at farven skulle holde myg væk. Den anden på at jøderne, der bosatte sig her i det 15. århundrede, benyttede den blå farve som et billede på himmelen og paradis og om at leve et åndeligt liv.


Dagen bruges på at gå på opdagelse i den stemningsfulde by. Vi går mod det centrale torv, hvorfra der vil være mulighed for at se på små butikker, og i det hele taget opleve livet i byen.


Dag 7 – De centrale kongebyer

Vi tager tidligt afsted til ruinbyen Volubilis. Byen var det administrative centrum i den gamle romerske provins Mauretania Tingitana. Området er på UNESCOs liste over verdenskulturarv, og det rummer både romersk og berbisk historie. Ruinerne og mosaikkerne er blandt de bedst bevarede i Nordafrika.


Næste stop er den gamle kongeby Meknès. Under Sultan Moulay Ismail den blodiges regeringsperiode 1672-1727 skiftede han hovedstad fra Fès til Meknès. Sultanen igangsatte byggeriet af, hvad der siden er beskrevet som Marokkos Versailles. Hans projekt var ganske enkelt enormt. Han brugte både afrikanske og europæiske slaver til at bygge byens mange paladser, mure og porte. Moulay Ismail var en brutal herre. Han siges at have hængt hovederne af 10.000 fjender op på byens ydermure til skræk og rædsel for hans modstandere. På trods af historier som denne har han stadig stor respekt blandt marokkanerne, og mange kommer for at se hans mausoleum, som vi også skal besøge.


Vi skal bl.a. se sultanens stalde, der rummede hans 12.000 heste, samt den tidligere hovedport til kongebyen, Bab el Mansour. Vi besøger også et af Marokkos fineste museer, Palais-Dar Jamaï. Museet har en fantastisk samling af kunsthåndværk, der bl.a. indeholder antikke berbertæpper og et originalt indrettet harem.


Meknès opland er et af Marokkos vigtigste landbrugsområder, vi besøger souken, hvor vi kan smage på nogle af lokale varer. Især områdets oliven er værd at smage.


Vi spiser middag i Meknès, inden vi kører en smuk aftentur mod områdets anden store kongeby, Fès. Vi kører gennem det sidste af Rif-bjergene og ankommer til hotellet hen ad aftenen.


Dag 8 – Det gamle Fez

Velkommen til den ældste kongeby i Marokko. Fez blev grundlagt af sultan Idris I i det 8. århundrede. Idris siges at være en efterkommer af profeten Muhammed. Fez har en meget spirituel status i Marokko. Derudover har den lagt navn den til berømte hovedbeklædning, Fezen, der blandt andet benyttes flittigt af ”Ørkenens Sønner”. Byen er indbegrebet af en gammel, stemningsfuld, næsten mystisk nordafrikansk by. Soukens gader snor sig labyrintisk gennem den ældgamle by, og man føler sig hensat til en tid, mens man går forbi de mange handlende og indsnuser dufte, man ikke er vant til herhjemme fra. Fez er kendt for sit kunsthåndværk af bl.a. kobber- og lædervarer. Byens medina er – selvfølgelig, fristes man til at sige – optaget på UNESCOs verdensarvliste.


Dagen begynder med en køretur rundt om medinaens bymure, hvor det vil være muligt at se byen i al sin pragt. Vi stopper ved ’les poteries’ – keramikværkstederne, hvor vi skal se på produktionen af Fez blå keramik, der stadig laves på den gammeldags måde.


Vi snupper en bid frokost i en traditionel marokkansk paladsrestaurant og besøger herefter en tæppebutik. Vi hører om forskellene på marokkanske tæpper.


Turen fortsætter til Chouara-garverierne. Synet af Fez’ århundredegamle garverier, er et, man ikke lige glemmer. Vi ser, hvordan skind forarbejdes og farves efter gamle traditioner. En del af processen foregår i nogle store udendørs kar, der er fyldt med forskellige farver. Det er et både smukt og usædvanligt syn, der især tager sig godt ud, når man ser de mange farvefyldte kar fra oven. Herfra går vi over til den andalusiske bydel, hvor arababerne bosatte sig efter de flygtede fra Córdoba i Spanien i 800-tallet.


Vi spadserer ned ad medinanens to hovedstræder, og lader os inspirere af stemningen samt måden at leve på i et håndværkersamfund der ikke har ændret sig meget de sidste mange hundrede år. Vi kommer forbi Place Seffarine, hvor der kan høres hammerslag fra de mange metalarbejdere, der arbejder på de fornemme kobber- og sølvfade, man kan købe i souken. Fez har rigtig meget at byde på, så vi fortsætter gennem byens gyder for at se paladser, madrassaer, souker, pladser samt den store Karaouine moské, der i øvrigt også er verdens ældste fungerende universitet fra år 859.


Dag 9 – Mod Atlasbjergene

Vi siger farvel til Fez og turen fortsætter mod Atlas-bjergkæden. Vi gør et kort ophold undervejs i Ifrane og runder de frodige frugtplantager omkring Midelt. Vi hører historier om Marokkos oprindelige indbyggere, berberne, der holdte til i Atlasbjergene og ørkenen syd for disse. Vi passerer et jesuitkloster, hvilket åbner for en diskussion om kristnes berettigelse og religionstolerancen i Marokko.


Ud på eftermiddagen ankommer vi til Beni Mellal, der ligger for foden af Atlasbjergene.


Dag 10 – Ouzoud-vandfaldene og markedspladsen Djemaa el Fna

Efter morgenmad forlader vi Beni Mellal og kører mod Marrakech. På vejen stopper vi ved de eventyrlige vandfald i Ouzoud, som er omgivet af kønne olivenlunde.


Vel fremme i Marrakech bliver vi indlogeret på vores hotel i medinaen. Herfra går vi til den berømte plads, Djemaa el Fna, der har fungeret som markedsplads i snart tusind år. Det er en ægte nordafrikansk markedsplads med gadesælgere, slangetæmmere, boder med mad og drikke og folk der vil lokke dig til at gøre en god handel. Vi spiser middag i vores riad.


Dag 11 – Marrakech

Dagen starter med en tur rundt i den gamle kongebys medina. Marrakech’s okkerfarvede mure står i dag og beskytter byen, som de har gjort i århundreder.


Marrakech har altid haft en stærk tiltrækningskraft på folk fra bjergene og de nærliggende sletter. Byen blev brugt som handelscentrum. Her kunne man sælge sine afgrøder på markedet, og købe nyt aktiver, som man kunne tage med tilbage til landsbyen. Vi starter med at se Saadiernes gravsted, der var muret inde i ca. 400 år, før det blev opdaget i 1917. Saadiernerne kom til magten i 1549, og mødte deres endeligt i 1659.


Vi taler med en plantekyndig, der vil fortælle om brugen af naturmedicin, der er populært i Marokko, inden formiddagen afsluttes med at se på eventyrlig, islamisk arkitektur, design og havekunst i storvesirens palads, Palais de la Bahia.


Efter frokost er resten af dagen afsat til at gå på opdagelse på egen hånd. Her er der mulighed for at se sig omkring og måske lade sig fare lidt vild i medinaens mange souker. Det kunne være Souk des Teinturiers, hvor der farves uld og silke eller Souk des Babouche, hvor der handles håndlavede traditionelle marokkanske tøfler i læder og ratanflet.


Dag 12 – Havnebyen Essaouira

Vi starter dagen tidligt i den bedårende Majorellehave og dens tilknyttede museum med berber-kunstskatte. Haven blev anlagt i 1924 af Jacques Majorelle og blev siden opkøbt og restaureret af Yves Saint-Laurent. I dag drives den af en fond.


Vi tager nu mod havnebyen Essaouira. På vejen kører vi gennem et frodigt landbrugsområde. Vi kommer bl.a. til at se det helt unikke argantræ, der kun vokser i Marokko og som er et yndet klatretræ for geder. Det er et noget usædvanligt syn, når man passerer et træ, der egentlig ser helt normalt ud, bortset fra, at der altså er 10-15 geder, som er kravlet op i dets grene. Træerne kan være så fyldt af geder, at de dårligt kan bevæge sig for hinanden. Vi gør ophold hos et kooperativ, der producerer forskellige produkter fra disse af argannødderne, bl.a. olie og skønhedsprodukter.


Når vi ankommer til Essaouira, spiser vi frokost i den gamle by, og tager herefter en byvandring. Byen var tidligere en portugisisk fæstning og hed dengang Mogador. Den er et imponerende syn med de armerede volde og kanonerne rettet ud over havet. Den har bl.a. fungeret som kulisse til Orson Wells’ filmatisering af Othello og i nyere tid været med i serien Game of Thrones.


Essaouira var en vigtig handelsby på Atlanterhavskysten på grund af dens stærkt beskyttede havn. Byen har haft et gammelt dansk konsulat vi også skal se på . Havnen er smuk og meget stemningsfuld med de mange blå fiskerbåde, der fylder den. I dag er sardinfiskeri hovederhvervet for byen, og i havnen finder man boder, hvor der kan handles alt godt fra havet. Om aftenen er der rig mulighed for at spise middag på en af de gode fiskerestauranter i byen, hvis lysten er dertil.


Dag 13 – Afslapning i Essaouira

Dagen er afsat til at gå på opdagelse på egen hånd. Essaouira er en overskuelig by at gå rundt i, og den er så hyggelig at være i, at man let får en dag til at gå. Går man ned på havnen, kan man få en af de lokale fiskere til at vise sig rundt blandt bådene og de opstablede krabberuser. Byen har også en dejlig strand, gode spisesteder, kunstgallerier samt mange interessante souker, hvor man bl.a. kan købe smykker. Byen er omgivet af thuja-lunde og den er berømt for sine thuja-snedkere. De findes i grotterne i bymuren, hvor man kan se deres smukke håndværk.


Endelig, er Essaouira også hjem for et kunstgalleri, der blev startet af danske Frederik Damsgaard, og er helt sikkert et besøg værd.


Dag 14 – Fæstningsbyen El Jadida

Vi kører langs kysten til den næste tidligere portugisiske fæstningsby, El Jadida. På vejen stopper vi i Qualidia. Her spiser vi frokost på egen regning med udsigt over lagunen og østersbankerne.


I El Jadida ser vi det gamle portugisiske fort og dennes smukke, underjordiske cisterne. Vi afslutter turen med en afskedsmiddag på vores hotel og nyder den fantastiske udsigt.


Dag 15 – Casablanca – København

Vi tager tidligt afsted og kører til Mohammed V lufthavnen udenfor Casablanca. Herfra flyver vi direkte til København.


Klik her for at downloade dagsprogrammet

Hvad er inkluderet?

  • Fly
  • Ophold på trestjernede hoteller med morgenmad
  • Alle entréer
  • Ekspertrejseleder på hele rejsen
  • Halvpension

Kort

Oversigtskort


Destinationskort

Marokko - Casablanca - City View

Casablanca

Moskéer, marokkopuder og mondæn middag. Oplev byen Casablanca der med sit miks af både arabisk, europæisk og afrikansk giver dig en uforglemmelig oplevelse. I byen finder du en lang række restauranter, caféer, shopping centre, smukke bygninger og en gammel medina med markeder og boder.

Marokko - Casablanca - Hassan Moské

Hassan II-moskéen

Hassan II-moskéen blev bygget i ære af den tidligere konges 60 års fødselsdag. Moskéen ligger ud til havet med en 210 m høj minaret, der kendetegnes som byens største varetegn. Moskéen er lavet af det smukkeste marokkanske håndværk med håndskåret sten og træ, marmorgulv, forgyldte cedertak og farverige keramiske fliser.

Marokko - Chefchaouen - Den blå  by

Chefchaouen

Chefchaouen er en af de smukkeste byer i Marokko. En kunstnerisk, blåvasket bjerglandsby. Et besøg her føles som at træde ind i en helt anden verden.

Marokko - El Jadida

El Jadida

En time væk fra Casablanca finder du byen El Jadida. Et paradis som skiller sig ud fra resten af Marokko. Byen var oprindelig en portugisisk højborg , som har sat sit helt eget præg på byen.

Marokko - Essaouira - Fort

Byvoldene i Essaouira

Byvoldene i Essaouira giver byen en fantastisk og historisk stemning. Her har du mulighed for at udforske voldene samt få den bedste havudsigt.

Marokko - Essaouira

Essaouira

Essaouira er en charmende fiskerby i den sydlige del af Marokko. Byen er en populær rejsedestination blandt turister i alle aldre på grund af dens afslappende atmosfære, smukke arkitektur og brede sandstrand.

Marokko - Essaouira - Havn

Essaouira fiskerihavn

Ved fiskerihavnen i Essaouira kan du nyde en fredelig eftermiddag omgivet af et smukt landskab med masser af små lyseblå træbåde og gamle mursten. Du kan slentre lidt væk fra havnen og gå ned til fiskemarkedet, hvor en masse fiskere står klar med dagens fangst. Den hyggelige stemning vil få dig til at tro, at du var rejst hundrede år tilbage i tiden.

Marokko - Essaouira - Medina

Medinaen i Essaouira

Medinaen i Essaouira byder på liv og mange kulturelle oplevelser i de snævre gader. Her finder du hundrevis af butikker og goder, hvor du kan købe træhåndværker, krydderier, tasker og meget andet.

Marokko - Fez

Fez

Fez er den kulturelle og åndelige del af Marokko. Her vil dine sanser konstant blive bombarderet med lyde, farver og dufte, mens du vandrer rundt i byen. Du kan opleve imponerende og historiske bygningsværker, en kæmpestor og livlig medina og hvordan tekstiler bliver garvet og farvet af barfodsarbejdere.

Marokko - Fes - Lædergarveri

Garverier

Garverierne er en af byens mest ikoniske seværdigheder. Her kan du opleve hvordan barfodarbejdere producere kvalitetsrigt læder ved hjælp af metoder, man normalt ikke bruger i dag.

Marokko - Fez - Merenid Tombs

Marinid-gravene

Beliggende på en bakke lige over den travle by Fez vil du opleve ruinerne fra Marinid-gravene. De blev bygget i det 14. århundrede og er en af de mest besøgte steder i byen.

Marokko - Fez - Medina

Medinaen i Fez

Medinaen i Fez er et UNESCOs verdenarvsområder. Her vil du få en kulturel og unik oplevelse og "måske" fare vild idet du bevæger dig rundt i en labyrint af krogede gyder.

Marokko - Marrakech - Balia Palace

Bahia-paladset

Det smukke Bahia-palads blev bygget i slutningen af det 19 århundrede. Paladset er et af mesterværkerne i marokkansk arkitektur og er et af landets vigtigste monumenter.

Marokko - Marrakech

Djemma El Fna

Djemma El Fna er en af verdens største markedspladser, og har været fyldt med handlende, slangetæmmere mm. i omkring tusinde år. Det er et kæmpe sanseindtryk at opleve pladsen for første gang.

Marokko - Marrakech

Handelskvartererne (Souk)

I centrum af Marrakech findes den kæmpestore 'souk'. Her kan du besøge alverdens butikker og små boder, som sælger alt fra smukke håndlavet tæpper til forskellige slags krydderier. Det er en unik oplevelse, som vil udfordre alle ens sanser.

Marokko - Marrakech - Koutoubia-moskéen

Koutoubia-moskéen

Koutoubia-moskéen er en af de smukkeste seværdigheder at opleve i Marrakech. Moskéen er den største moské i byen og er uden tvivl en af Marokkos mest kendte varetegn.

Marokko - Marrakech - Jardin Majorelle

Majorelle-haven

Majorelle-haven er en botanisk landskabshave, der blev skabt af den franske kunstner Jacques Majorelle. Sidenhen er haven blevet købt af modedesignerne Yves Saint-Laurent og Pierre Bergé.. Her kan du finde ro, fordybelse og få et øjebliks stilhed.

Marokko - Marrakech

Marrakech

Marrakech er en af Marokkos største og ældste byer. Den er fyldt med smukke paladser og gravmæler, og den har en fantastisk og eksotisk gammel bydel.

Marokko - Meknes

Meknes

Oplev byen Meknes' gamle bydels paladser, imponerende militærarkitetur og den miks af islamisk og europæisk stil der præger gaderne.

Marokko - Meknis - Moulay Idriss Zerhoun

Moulay Idriss

Moulay Idriss betragtes som den helligeste by Marokko. I 789 ankom Moulay Idriss med religionen islam og startede et nyt dynasti i landet. Den charmerende by er kompakt og dens smalle gader vil føle sig genkendelige for alle, der har brugt tid i medinaer i andre marokkanske byer.

Marokko - Rabat - Chellah

Chellah

Bag bymurene, finder man resterne af den gamle bydel Chellah.

Marokko - Rabat - Hassan Tower

Hassan-tårnet

Hassan-tårnet er en ufærdig minaret af Hassan-moskéen, der skulle være den næststørste moské i den islamiske historie. I 1199 døde Sultan Yacoub-al Mansour og konstruktionen af både minareten og moskéen stoppede. Tårnet nåede kun 44 m ud af den forventede højde på 86 m.

Marokko - Rabat - Mausoleum of Mohammed V

Mausoleum af Mohammed V

Mausoleumet af Mohammed V er helt klart et besøg værd når du befinder dig i den smukke marokkanske by, Rabat. Mausoleumet er et hvilested for tre betydelige medlemmer af den kongelige familie og er et sted hvor lokalbefolkningen kan vise deres respekt. Mausoleumet er dekoreret med mønstret zellij og guldblade og er ét af de få hellige steder i Marokko, som er åben for offentligheden.

Marokko - Rabat - Kasbah Oudaias

Oudayas Kasbah

I udkanten af Rabat finder du, Oudayas Kasbah. Et smukt og malerisk område, som skiller sig ud fra resten af byen. Her kan du fordybe dig selv i smalle blå og hvide gader og indtage udsigten.

Marokko - Rabat - City View

Rabat

Rabat er hovedstaden i Marokko, byen har beliggenhed ud til Alanterhavet og tæt ved Bou Regreg flodens udløb.

Marokko - Tanger

Tanger

Tanger er en by i det nordlige Marokko med 974.000 indbyggere. Her kan du opleve den befæstede bydel, Kashbah'en, det tidligere sultanplads og det store farverige marked 'Grand Socco'. Tanger rummer en fantastisk historie, hvor det siges at byen blev grundlagt af Herkules. Du kan bl.a. opleve 'Herkules-grotterne', hvor Herkules skulle have sovet før han begyndte en af sine prøvelser.

Marokko - Tetouan

Tetouan

Tétouan er en by i det nordlige Marokko, med et indbyggertal ca. 321.000. Byen var spaniernes hovedby fra 1912 til 1956, hvilket den dag i dag stadig kan ses og mærkes. På gadeskilte står der stadig calle og på menukortene bocadillos. Den spanke stemning præger byen og gør ét besøg her til en helt unik oplevelse.

Marokko - Volubilis

Volubilis

Volubilis er en romersk ruinby i Marokko og er den bedst bevarede romerske by i Nordafrika. Byen blev opført på UNESCOs verdensarvliste i 1997.

Marokko - Casablanca - City ViewMarokko - CasablancaMarokko - CasablancaMarokko - Casablanca - Hassan MoskéMarokko - Casablanca Hassan II MosqueMarokko - Casablanca Hassan II MosqueMarokko - Chefchaouen - Den blå  by Marokko - ChefchaouenMarokko - ChefchaouenMarokko - ChefchaouenMarokko - El JadidaMarokko - El JadidaMarokko - Essaouira - FortMarokko - EssaouiraMarokko - EssaouiraMarokko - Essaouira - HavnMarokko - EssaouiraMarokko - Essaouira - MedinaMarokko - Essaouira - MedinaMarokko - FezMarokko - Fes - LædergarveriMarokko - Fez - Chaouwara GarverierneMarokko - Fez - Merenid TombsMarokko - Fez - MedinaMarokko - Fez - MedinaMarokko - Marrakech - Balia PalaceMarokko - Marrakech - Balia PalaceMarokko - MarrakechMarokko - MarrakechMarokko - MarrakechMarokko - MarrakechMarokko - Marrakech - Koutoubia-moskéenMarokko - Marrakech - Jardin MajorelleMarokko - MarrakechMarokko - MeknesMarokko - MeknesMarokko - Meknes Marokko - Meknis - Moulay Idriss ZerhounMarokko - Rabat - ChellahMarokko - Rabat - ChellahMarokko - Rabat - Hassan TowerMarokko - Rabat - Hassan TowerMarokko - Rabat - Mausoleum of Mohammed VMarokko - Rabat - Mausoleum of Mohammed VMarokko - Rabat - Mausoleum of Mohammed VMarokko - Rabat - Kasbah OudaiasMarokko - Rabat - Kasbah OudaiasMarokko - Rabat - Kasbah OudaiasMarokko - Rabat - City ViewMarokko - RabatMarokko - Rabat - ParlamentMarokko - TangerMarokko - Tanger Marokko - Tanger Marokko - TetouanMarokko - TetouanMarokko - Volubilis Marokko - Volubilis

 vores nyhedsbrev


Udfyld formularen til højre og send den ind, så bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev.


Vi lover ikke at fylde din indbakke. Nyhedsbrevet bliver cirka sendt ud en gang om måneden - af og til to gange.