Kunstrejse til London

Samtidskunst med Camilla Rohde Madsen
Storbritannien - London - St. Paul's Cathedral

Kunstrejse til London

Samtidskunst med Camilla Rohde Madsen

I foråret 2020 åbner Tate Modern med deres store Andy Warhol udstilling, og den skal vi naturligvis besøge. Derudover byder kunstrejsen til London på museumsbesøg på National Portrait Gallery, Royal Academy of Arts, guidede galleribesøg på nogle af de store internationale gallerier samt to atelierbesøg. Når tiden nærmer sig, vil programmet blive opdateret med information om de specifikke udstillinger, vi skal besøge.


Vi skal også drikke cocktails på den berømte Sketch restaurant, kendt for sit interiør, som er udsmykket i lyserødt og humoristiskt af David Shrigley.

Dagsprogram:

Dag 1 – Ankomst og studio visit

Vi tager et direkte fly fra København til London.


Efter vi har tjekket ind på vores hotel, er der velkomst v/ Camilla Rohde Madsen med præsentation af programmet for de næste par dage.


Om aftenen skal vi besøge et kunstner Studio.


Vi spiser en fælles velkomstmiddag.


Dag 2 – Serpentine Gallery og Royal Academy of Arts

Tur til Serpentine Galleries i Hyde Park, hvor vi skal se "Serpentine Pavilion 2019" som er designet af Junya Ishigami, og "I Live I Die I Will Be Reborn" af Luchita Hurtado.


Efter frokost går vi igennem Hyde Park til Royal Academy of Arts, som i år fejrer deres 250 år jubilæum. Her skal vi se værker fra samlingen fra det 18.-21. århundrede, som er udvalgt og kurateret af Turner Prize, vinder Richard Deacon i The Sackler Landing.


Besøg på Sketch Restaurant, som er udsmykket af David Shrigley.


Dag 3 – National Portrait Gallery og besøg på gallerier

I dag besøger vi National Portrait Gallery. National Portrait Gallery er et kunstmuseum i London, der har en samling af portrætter af vigtige og berømte historiske britere. Det var det første portrætgalleri i verden, da det åbnede tilbage i 1856.


Efter frokost besøger vi et udvalg af 3-4 gallerier (afhængig af udstillinger) White Cube, Pace Gallery, Lisson Gallery, Sadie Coles HD, Gagosian, Hauser & With, Victoria Miro, Blain I Southern og Tot Taylor Gallery.


Dag 4 – Photographers Gallery og flere gallerier

Vi besøger Photographers Gallery i Soho om formiddagen.


Efter frokost besøger vi et udvalg af 3-4 gallerier (afhængig af udstillinger) White Cube, Pace Gallery, Lisson Gallery, Sadie Coles HD, Gagosian, Hauser & With, Victoria Miro, Blain I Southern og Tot Taylor Gallery.


Dag 5 - Tate Modern

Tate Modern hvor vi skal besøge den store Andy Warhold udstilling.


Efter Warhol udstillingen tager vi en frokostpause i Tate Moderns Terrasse Bar og nyder udsigten over London.


Bagefter skal vi se nærmere på nogle af de andre værker i Tate Moderns samling.


Fælles middag


Dag 6 – Studio-visit hos kunstner

Studio visit hos kunstner om formiddagen.


Herefter står det frit for hvad man vil bruge tiden til, inden vi tager i lufthavnen.


Klik her for at downloade dagsprogrammet

Hvad er inkluderet?

  • Ekspertrejseleder på hele rejsen
  • Lokal assistent i forbindelse med museumsbesøg
  • Fly København-London t/r
  • Trestjernet hotel med morgenmad
  • Transport i London (metro)
  • Alle entréer
  • To middage

Kort

Oversigtskort


Destinationskort

England - London - Hyde Park

Hyde Park

Hyde Park er den største og ældste park beliggende i det centrale London. Det er en af de kongelige parker i London og opdelt af søen The Serpentine.

England - London - National Portrait Gallery

National Portrait Gallery

Galleriet blev grundlagt I 1856 og udstiller portrætter af kvinder og mænd der har relation til den britiske historie og kultur. Det nationale portræt museum indeholder 251.000 portrætter; hvilket er blevet indsamlet siden det 16. århundrede indtil i dag.

England - London - Royal Academi of Arts

Royal Academy of Arts

Det engelske kunstakademi, som ligger i Piccadilly, London. Det Royale Akademi for Kunst blev grundlagt i 1768 og har forskellige udstillinger af moderne skulpturer, malerier og fotografier.

England - London - Serpentine Gallery

Serpentine Gallery

Moderne kunstmuseum bestående af to bygninger i Kensington Gardens, Hyde Park.

England - London - Soho

Soho

Soho er en bydel i West End i det centrale London. I Soho kan man finde alt fra teatre, barer og restauranter. Stedet er centrum for en masse aktiviteter der både nydes af turister og lokale.

England - London - Tate Modern

Tate Modern

Tate Modern er et galleri for britisk og international moderne- og samtidskunst, som indeholder udstillinger samlet siden 1500-tallet. Galleriet udstiller 78.000 kunststykker fra mere end 4000 kunstnere.

England - London - Hyde ParkEngland - London - National Portrait GalleryStorbritannien - London - National Portrait GalleryEngland - London - Royal Academi of ArtsEngland - London - Serpentine GalleryStorbritannien - London - Serpentine GalleryEngland - London - SohoEngland - London - Tate ModernStorbritannien - London - Tate ModernStorbritannien - London - Tate Modern

 vores nyhedsbrev


Udfyld formularen til højre og send den ind, så bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev.


Vi lover ikke at fylde din indbakke. Nyhedsbrevet bliver cirka sendt ud en gang om måneden - af og til to gange.