Koncertrejse til Hamborg

Den nye Elb-Philharmonie, Neumeier-Balletten og Staatsoper Hamburg i én stor, veltilrettelagt mundfuld!
Tyskland - Hamborg - Elbphilharmonien
Startdato 7. juni 2018
Slutdato 10. juni 2018
Varighed 4 dage
Rejseledere  Charlotte Borchorst Faurschou Ole Faurschou
Pris 4995 kr.
Eneværelsestillæg 890 kr.
Status Udsolgt
Skriv mig på venteliste

Koncertrejse til Hamborg

Den nye Elb-Philharmonie, Neumeier-Balletten og Staatsoper Hamburg i én stor, veltilrettelagt mundfuld!

Vi har været virkeligt hurtige (og heldige) og fået fat i billetter til Elb-Philharmonien i sæson 2018!


På en intens 4 dages-tur kombinerer vi en stor koncert i Elb-Philharmonien med en balletforestilling og en opera på Staatsoper og topper op med 2 meget forskellige museumsbesøg. En ekstraordinært kompakt kulturudflugt i godt selskab.


Selvom det først foregår til juni 2018, er det en god ide med hurtig tilmelding, da vi kun har 25 billetter.

Dagsprogram:

Dag 1 - Ankomst og aftenhygge


Rejsen begynder i Hamborg. Vi har valgt ikke at inkludere transport fra Danmark, da Hamborg ligger så tæt på, og flere sikkert vil foretrække at køre selv eller tage toget. (Der er gode, billige og hurtige togforbindelser og P-hus tæt på hotellet). Hvis man ønsker det, kan vi godt hjælpe med at arrangere transporten.


Vi mødes på vores hotel om aftenen til en hyggelig Natmad med værkintroduktion til Das Lied von der Erde af Gustav Mahler.


Vi skal bo på Motel One Hamburg Alster, som ligger i St. Georg, med gåafstand til Alster, en masse gode restauranter og tæt på Hamburg Hauptbahnhof.


Dag 2 - Ballet!

Fredag formiddag tager vi en tur i den nye og virkeligt imponerende attraktion: Miniaturewunderland, som er en usædvanlig og meget anbefalelsesværdig oplevelse. Udstillingen er meget besøgt – vi sørger for at reservere indgang.


Om aftenen er der ballet. Neumeiers Balletkompagni i Hamborg er et af verdens førende. I Danmark kender og elsker vi hans koreografi til Romeo og Julie. Neumeiers egen koreografi til Mahlers storslåede symfoniske sangcyklus Das Lied von der Erde med tenor og baryton solist og stort orkester havde premiere i 2016.


Nachspiel på hotellet, hvor vi både kan diskutere aftenens oplevelse og tage hul på Verdi, den store operakomponist.


Dag 3 - Opera!

Lørdag formiddag besøger vi Hamborgs store museum for fotografi; Haus der Photografie. Vil man hellere noget andet, kan man tage på egen hånd til f.eks. Kunsthalle med den klassiske samling eller måske Museet for Kunsthåndværk? Alle tre museer ligger rundt om Banegården, i gåafstand fra hotellet.


Om aftenen skal vi til opera. Verdis Otello handler om altædende jalousi. I Beietos radikale opsætning bliver det et klaustrofobisk kammerspil om, hvordan der ser ud under den tynde fernis af demokrati… En ægte omgang tysk regi-teater med sangere og orkester i Spitzenklasse… Otello synges af Carlo Ventre, Jago af Franco Vassallo.


Nachspiel på hotellet, hvor vi taler om Beethovens særlige forhold til den symfoniske genre…


Dag 4 - Beethovens 9. symfoni i Elb-Philharmonien!

Vi har fået pladser i den bedste kategori for at opleve den nye sal i Elb-Philharmonien i fuldt udtræk! Koncerten starter kl. 11, men vi tager afsted i god tid for også at nyde udsigten fra Plazaen, den store plads, som er en del af det spektakulære Elb-byggeri.


Medvirkende: Philharmonisches Staatsorchester Hamburg Chor der KlangVerwaltung Susanne Bernhard Sopran Ingeborg Danz Alt Werner Güra Tenor Günther Groissböck Bass Enoch zu Guttenberg Dirigent


Efter en fælles frokost på en rigtigt god restaurant i nærheden af hotellet vender vi hver især snuderne hjemad, fyldt op af kulturoplevelser i særklasse!


Tilkøb

De tre forestillinger sælges samlet: 2290 kr.

Klik her for at downloade dagsprogrammet

Hvad er inkluderet?

  • To ekspertrejseledere på hele rejsen
  • Hotel med morgenmad
  • Natmad/nachspiel alle tre aftener
  • Entréer til Miniature Wunderland og entré og egen rundvisning i Haus der Photografie
  • Lokal transport i Hamborg
  • Afsluttende 3-retters frokost på Brasserie Le Bon

Ikke inkluderet

  • Koncertbilletter (sælges som tilkøb)
  • Transport til og fra Hamborg

Rejseledere

Rejseleder Charlotte Borchorst Faurschou

Uddannet klassisk musiker med forkærlighed for strygekvartet, men er nu primært optaget af at formidle glæden og styrken ved den klassiske musik videre til eleverne på OrkesterEfterskolen - en skole, Charlotte selv har startet, og som hun fik P2´s ildsjælepris for i 2014. Hvert år arrangerer hun en koncert- og kulturtur for eleverne – og forældrenes reaktion er altid: Gid vi kunne komme med... så nu arrangerer hun også koncertrejser for voksne!


Charlotte har en forkærlighed for det tyske sprog og kulturrum, ikke mindst efter studier i Wien. Både østrigere og tyskere er med rette stolte af deres musiktradition og Charlotte hjælper gerne med at åbne dørene - og ørerne!

Rejseleder Ole Faurschou

Ole er uddannet orkesterdirigent fra Wien og fra kordirigentklassen i København og er som erfaren dirigent for både professionelle og amatører kendt for sin evne til at formidle musikken, både gennem det musikalske arbejde og ved at fortælle om den. CD-udgivelser på bl.a. Naxos med Akademisk Kor Århus og Landskoret, dirigent og underviser på bl.a. OrkesterEfterskolen, Vestervig Kirkemusikskole og Det Danske Pigekor. Ole har vundet adskillige internationale priser som dirigent og er ofte brugt som gæstedirigent og underviser på kurser i ind- og udland og hyppig gæst i Søndagsklassikeren på P2.

Kort

Oversigtskort


Destinationskort

Tyskland - Hamborg - Elbphilharmonien

Elbphilharmonien

Hamborgs nye fantastiske koncertsal. Smuk både indvendig og udvendig og med virkelig god lyd.

Tyskland - Hamborg - Hamburg Ballett - Das Lied for der Erde

Hamburg Ballett

Hamburg Ballett. Her ser en opsætning af Das Lied for der Erde.

Tyskland - Hamborg - Haus Der Photografie

Haus Der Photografie

Hamborgs flotte fotografi-museum.

Tyskland - Hamborg - Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland

Et fascinerende museum med byer og landskaber i miniatureformat. Her er også blevet bygget et skandinavisk område.

Tyskland - Hamborg - Staatsoper - Otello

Staatsoper

Her ses en opsætning af Otello.

Tyskland - Hamborg - ElbphilharmonienTyskland - Hamborg - ElbphilharmonienTyskland - Hamborg - ElbphilharmonienTyskland - Hamborg - ElbphilharmonienTyskland - Hamborg - ElbphilharmonienTyskland - Hamborg - ElbphilharmonienTyskland - Hamborg - Hamburg Ballett - Das Lied for der ErdeTyskland - Hamborg - Hamburg Ballett - Das Lied for der ErdeTyskland - Hamborg - Hamburg Ballett - Das Lied for der ErdeTyskland - Hamborg - Haus Der PhotografieTyskland - Hamborg - Miniatur WunderlandTyskland - Hamborg - Miniatur WunderlandTyskland - Hamborg - Miniatur WunderlandTyskland - Hamborg - Miniatur WunderlandTyskland - Hamborg - Staatsoper - OtelloTyskland - Hamborg - Staatsoper - OtelloTyskland - Hamborg - Staatsoper - Otello

 vores nyhedsbrev


Udfyld formularen til højre og send den ind, så bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev.


Vi lover ikke at fylde din indbakke. Nyhedsbrevet bliver cirka sendt ud en gang om måneden - af og til to gange.