Peter Ravn

Rejseleder Peter Ravn

Peter Ravn er stifter at ”US Virgin Islands Maritime Museum” på Skt. Thomas og er foredragsholder om De Dansk Vestindiske øers historie, især søfartens historie har prægets Peter Ravns foredrag. Peter er uddannet bådebygger, og har de seneste 5 år arbejdet med at skabe et søfartsmuseum omhandlende De Dansk Vestindiske Øer i perioden 1848-1960. Det Vestindiske Søfart Museum blev også udstillet på Den Vestindiske Kulturambassade i forbindelse med 100-året for salget af øerne til USA. Peter Ravn også selv været tilknyttet kulturambassaden.


Peter Ravn har i mange år beskæftiget sig med Vestindiens forter, bastioner, byernes placeringer samt de byggeteknikker man har anvendt. Han har på grund af denne interesse også arbejdet med restaurering af gamle byplanlægningskort og -tegninger.


Peter Ravn vil på turen fortælle om kolonitiden og søfartens historie som jo var meget relevant i forbindelse med trekantshandelen. På byvandringerne vil han også fortælle om byggeskik og om de historiske bygninger.