Jonas Varsted Kirkegaard

Rejseleder Jonas Varsted Kirkegaard

Jonas Varsted Kirkegaard er tidligere kulturjournalist for Dagbladet Information samt filmskribent for Euroman og Filmmagasinet EKKO. Han har desuden undervist i forskellige film- og mediefag på Københavns Universitet, forelæst på Folkeuniversitetet samt slået sine folder som tekstforfatter på et antal reklame- og kommunikationsbureauer.

Jonas har altid vendt sig mod USA for at få sit fix af både lav- og højkultur: Fra Rambo til Philip Roth, fra Andy Warhol til Jackson Pollock og Tom Lehrer. Ingen amerikansk kunstner rager i Jonas’ mening højere op end Bob Dylan, men han er også vild med 1970ernes paranoia-thrillers og utallige andre værker fra den tid, hvor USA som samfund var i dyb krise, men filmkunsten – måske derfor – bare buldrede derudaf.

Jonas er med på, at ikke alle mennesker er lige pjattede med amerikanernes uhørte udadvendthed, sjældent stillestående snakketøj, veludviklede selvironi og tilsyneladende genetisk nedarvede talent for selviscenesættelse. Men personligt har han aldrig kunnet stå for disse nationale karaktertræk.


  United_States_of_America
Destination USA
Rejse New Yorks bydele
Startdato 14. maj 2019
Slutdato 22. maj 2019
Varighed 9 dage
Pris 13995 kr.
Status Ledige pladser