Privatlivspolitik

I forbindelse med EUs nye regulativ for beskyttelse af persondata, som finder anvendelse fra 25. maj 2018, har vi opdateret vores privatlivspolitik. Du kan læse vores opdaterede privatlivspolitik på vores hjemmeside.


Denne privatlivspolitik er fastlagt af Bifrost Rejser (samlet betegnet ”Bifrost Rejser, ”vi”, ”os” eller ”vores” i denne privatlivspolitik) og gælder for alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.


Privatlivspolitik for Bifrost Rejser

Om Bifrost Rejser

Som led i sin virksomhed indsamler og behandler Bifrost Rejser personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Bifrost Rejser er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål.


Beskyttelsen af dine personoplysninger er vigtig for os. Beskyttelsen reguleres af GDPR, General Data Protection Regulation 25. maj 2018. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har. Hvis du vil kontakte os, skal du rette henvendelse til Bifrost Rejser ApS, Brorsonsgade 1, DK-1624 København V, telefon 60 30 01 00, e-mail [email protected]

Typer af persondata som indsamles

De personoplysninger, som vil blive behandlet, omfatter navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer samt i nogle tilfælde fødselsdato. Vi vil desuden behandle oplysninger, som registreres i forbindelse med bestillingen, f.eks. rejsemål, ønsker om særlig kost eller særlige oplysninger fra dig om din helbredstilstand, som er relevant for at kunne gennemføre rejsen.


Personoplysningerne vil blive leveret af dig i forbindelse med bestilling af en rejse, bestilling af katalog eller nyhedsbrev eller ved at besøge os.


Formålet med behandlingen af persondata

  • Kundeadministration Administration af leverandør- og samarbejdsforhold Overholdelse af gældende love og regler For at kunne levere markedsføring og tilpasset markedsføring til dig

  • Opbevaring af personoplysninger

    Vi opbevarer personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de ovennævnte formål. Vi gemmer normalt dine personoplysninger i 5 år fra datoen for din sidste rejse eller fra kontakt med os generelt. Hvis du har registreret dig for at modtage nyhedsbrev eller tilbud, gemmer vi dine personoplysninger, så længe du ønsker at fortsætte med at modtage dette. Du kan når som helst framelde dig gennem et link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os. Vi vil i nogle tilfælde muligvis opbevare data i længere tid, når det kræves ved lov eller klager.


    Personer som behandler personoplysningerne

    Dine personoplysninger behandles af Bifrost Rejsers medarbejdere. Dine personoplysninger kan også videregives til andre modtagere i rejsebranchen, som f.eks. flyselskaber, busselskaber, hoteller og lokale partnere på rejsedestinationen. Vi videregiver altid kun nødvendige oplysninger.


    Internationale overførsler af dine persondata

    Afhængig af hvor dit rejsemåls beliggenhed, kan dine personoplysninger blive behandlet uden for EU og det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Selv om rejsens endelige destination er inden for EU / EØS, kan f.eks. Transportvirksomheder og hoteller være baseret uden for EU / EØS. Kun de oplysninger, der kræves til udførelse af turen og andre tjenester, leveres til partnere.


    Når du bestiller en rejse til en destination udenfor EU/EØS, vil det være nødvendigt at overføre oplysningerne til vores samarbejdspartnere på destinationen. Når vi behandler personoplysninger uden for EU og EØS, er vi opmærksomme på, at lovgivningen om beskyttelse af personoplysninger kan være anderledes end inden for EU og EØS.


    Dine rettigheder

    Du har til enhver tid ret til at tilbagetrække dit samtykke til at behandle de oplysninger, du har givet os. Dette betyder, at du også kan anmode om at dine personoplysninger rettes eller slettes. En sådan anmodning skal ske skriftligt til os. Dine data korrigeres eller slettes derefter inden for en måned. Hvis du er tilmeldt en rejse, der ikke er afsluttet, eller har en løbende klage eller lignende, slettes dataene, i fald du anmoder om det, inden for en måned efter færdiggørelsen. Du kan til enhver tid kontakte os med anmodning om at få adgang til de registrerede oplysninger, vi har om dig. Du har også ret til at klage over vores behandling af personoplysninger. Dette kan ske ved at kontakte Bifrost Rejser med de kontaktoplysninger anført ovenfor, eller ved at kontakte Datatilsynet: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.