Om os


morten svane

Morten Svane
Direktør Bifrost Rejser

Bifrost Rejser er et rejsebureau der laver kulturrejser og kunstrejser med dygtige rejseledere. Vi går meget op i at lave gennemarbejdede rejser, hvor program, logistik og planlægning hænger sammen. Vi finder de helt rigtige rejseledere og giver dem frihed til at fortælle.

Den gennemarbejdede rejse

Planlægning og logistik er måske ikke de mest spændende emner for den, der skal til at booke en ferie, men når man først er afsted, er det rejsebureauets forarbejde, der skaber rammerne for, om ferien bliver god.

Hos Bifrost Rejser tager vi aldrig den lette vej, når vi planlægger en rejse. Vi gør ikke bare det samme som konkurrenterne eller køber en standardpakke hos vores samarbejdspartnere i udlandet, men starter helt forfra, når vi planlægger en ny kulturrejse. Vi går minutiøst op i, at rejseprogrammet og logistikken hænger bedst muligt sammen, og gennemtænker mulighederne, så I som kunder får mest ud af de dage, I er afsted. Alle aspekter af rejsen bliver derfor undersøgt grundigt og programmet løbende ændret og tilpasset i samarbejde med rejseledere og lokale.

Den rigtige rejseleder

Enhver der har været med på en grupperejse kan nikke genkendende til, at kvaliteten af rejselederen er helt centralt for kvaliteten af rejsen. Hos Bifrost Rejser hyrer vi kun rejseledere, hvis faglighed vi ved, at vi kan stå inde for. Ofte vil deres lokalkendskab og netværk på destinationen desuden kunne bidrage til at åbne døre for gruppen. Vi skilter altid med, hvem der er rejseleder på hver rejse, så I som deltagere ved, hvem I skal rejse med.

Når nu rejselederen er så vigtig for en rejse, følger det for os naturligt, at vi bygger vores rejseprogrammer op omkring den enkelte rejseleder, så vi bedst muligt udnytter netop hans eller hendes viden og kompetencer. Det er en klassisk sandhed, at man er bedst til at fortælle om det, man ved noget om, og det er det, vi tager med i planlægningen ved at give rejselederne større frihed til at fortælle om det, de brænder for.

Flere af vores rejseledere er undervisere på Folkeuniversitetet eller foredragsholdere, og på mange af vores kulturrejser vil det derfor være muligt at sætte sig godt ind i rejsemålet allerede inden afrejse.

Eventyrlyst

Bifrost Rejser eksisterer, fordi vi selv elsker at rejse – at tage afsted med det mål at lære mest muligt om landet man besøger,historien, kulturen, og de mennesker der bor der. Rejsebureauets direktør fik selv øjnene op for denne måde at rejse på, da han på universitetet var med i en gruppe, der årligt arrangerede studieture for 30-35 medstuderende. På disse ture lykkedes det at få møder i stand med et større antal ministre, NGO’er og andre aktører, og de studerende fik adgang til oplevelser, man normalt ikke ville kunne få som rejsende.

Han blev pludselig bevidst om, at det var blevet en hobby at bruge sin tid på at perfektionere den næste rejse, og tog konsekvensen og søgte ind i rejsebranchen. Han kom ind i et lille kulturrejsebureau, der snart voksede sig større, og hvor han som første ansatte og siden kontorchef var med til at drive udviklingen. Han fik viden om, hvordan man driver et rejsebureau, men også lysten til at starte sit eget og gøre det endnu bedre.

Hvad er Bifrost?

Bifrost er i nordisk mytologi den regnbuebro, der forbinder forskellige verdener. Vi valgte navnet, fordi vi netop ser Bifrost Rejser som et forbindelsesled mellem vores verden/kultur og andre. Med et gennemarbejdet program og en dygtig rejseleder bliver det lettere for den rejsende at forstå og opleve den verden og kultur, man rejser til. Broen Bifrost har ikke en fast destination, men flytter sig. På samme måde er vi ikke begrænset til kun at lave rejser til en særlig region af verden. Det, vi tilbyder, er en særlig tilgang til det at lave rejser, og gode rejser kan man lave alle steder, hvis man er grundig og har den rigtige rejseleder – derfor sloganet ”kulturrejser til hele verden”.


Klik her for at læse vores generelle forretningsbetingelser.


Klik her for at læse vores privatlivspolitik.


Vi samarbejder med Rejseklinikken, som tilbyder 10% rabat på de fleste vaccinationer til Bifrost Rejsers kunder.


Bifrost Rejser er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 2636.