Foreningsrejser


Mange foreninger, arrangerer rejser for deres medlemmer. Det er interessant for folk med fælles interesser at rejse ud i verden sammen og dyrke disse interesser. Derudover er det som regel hyggeligt, da mange i gruppen vil kende hinanden i forvejen.


Vi har hos Bifrost Rejser god erfaring med at arrangere rejser for foreninger, sogne, virksomheder eller andre former for private grupper. Vi er derfor særligt opmærksomme på de ønsker og behov, man må have, når man rejser på denne måde, og vi gør, hvad vi kan for, at jeres rejse bliver præcis som I gerne vil have den.


Nogle sogne og foreninger er vant til at rejse sammen, mens andre ikke har prøvet det før. Det kan have betydning for, om man ved præcis, hvad man vil have, eller om Bifrost Rejser skal sammensætte et fuldt program. Ofte er det noget, vi finder ud af i fællesskab.


Bifrost Rejser står typisk for al logistikken – dvs. fly, transport, hotel, mad, entréer m.m., men hvis I ønsker det, kan vi også hjælpe med at finde den rigtige rejseleder eller arrangere særlige programpunkter og møder undervejs. Det kan f.eks. være et besøg i operaen eller hos en skoleklasse. Vi skræddersyer rejsen efter jeres behov, interesser og ønsker. Vi har prøvet at arrangere det hele og kan sammensætte de mest medrivende arrangementer. Bifrost Rejser har mange lokale samarbejdspartnere og et stor netværk rundt om i verden der kan være behjælpsomme med dette og vi kommer selvfølgelig gerne selv med gode idéer. Vi kommer også gerne forbi og holder et oplæg i forbindelse med rejsen.


Fortæl os om jeres ønsker og ambitioner jeres næste foreningsrejse. Hvis der er behov for det, mødes vi gerne, så vi sammen kan inspirere hinanden, afklare hvad I gerne vil opleve på rejsen, afstemme forventninger, ønsker og prisniveau og finde ud af, hvad Bifrost Rejser skal hjælpe med. Herefter udarbejder vi et program og tilbud ud fra jeres ønsker, som I kan præsentere for jeres medlemmer. Typisk er der en tovholder på rejsen, der er med til at planlægge turen, og som også står for at udbrede kendskabet til rejsen blandt medlemmerne. Denne tovholder vil ofte kunne deltage på turen gratis eller til nedsat pris.


I er velkomne til at lade jer inspirere af de forskellige kultur- og rundrejser på vores hjemmeside, men private grupperejser behøver ikke kun at gå til de destinationer, Bifrost Rejser allerede har på programmet. Vi har arrangeret grupperejser til mange andre lande, og har derudover stor personlig rejseerfaring, og vil kunne hjælpe med at planlægge rejser til de fleste steder i verden.


Kontakt

Er du ved at planlægge en rejse for din forening, dit sogn eller dit firma, kan du kontakte os ved at ringe på telefon 60 300 100, skrive en mail til [email protected] eller udfylde formularen til højre.