Sverige - Stockholm

Sverige

Sweden

Sverige er med sine 450.000 kvadratmeter Europas 3. største land, men med en befolkningstæthed som ligger på 25 kvadratkilometer, er et land med 10,1 millioner indbyggere, hvor størstedelen lever i den sydlige del af Sverige. Sverige opstod som en selvstændig stat i det 17. århundrede, og voksede sig til en stormagt, hvor landet bevarede sin titel som stormagt til slutningen af det 17. århundrede, hvorefter de svenske konger tabte store dele af deres imperium i det 18. og 19. århundrede. Sverige er i dag et af verdens rigeste lande, og anses for at være et land i udvikling, hvor de rangerer højt på mange internationale skalaer over sundhed, livskvalitet, uddannelse, lighed og velstand.

Det smukke skandinaviske land lokker med hyggelige byer, et hav af kulturelle aktiviteter og ikke mindst en enestående natur med skærgårde og fjelde. Her kan du opleve det travle byliv i hovedstaden Stockholm eller den vilde natur i Skåne.

Rejser til Sverige


Der er for tiden ingen rejser planlagt til Sverige

Rejseledere på rejser til Sverige

Jens Worning Sørensen

Jens Worning Sørensen er uddannet cand.scient.pol. Han er tidligere generalkonsul i Skt. Petersborg og har fungeret som foredragsholder samt analytiker og kommentator om russiske forhold i medierne. Han er pt. leder af kommunikationsbureauet Policy Group og udenrigsskribent for Kristeligt Dagblad.

Jens Worning Sørensen

Billeder fra Sverige

Sverige - StockholmSverige - Stockholm - Det svenske kongeslotSverige - Stockholm - Gröna LundSverige - Stockholm - Gröna LundSverige - Stockholm - SkansenSverige - Stockholm - SkansenSverige - Stockholm - Sommerfuglehuset (Fjärilshuset)Sverige - Stockholm - Sommerfuglehuset (Fjärilshuset)Sverige - Stockholm - VasamuseetSverige - Stockholm - VasamuseetSverige - Stockholm - Den Kongelige Svenske OperaSverige - Stockholm - The Old TownSverige - Stockholm - The Old TownSverige - Stockholm - The Old Town