Danmark - Dronninglund - Dronninglund Kirke

Danmark

Denmark

Danmark byder på mange spændende rejseoplevelser.

På vores rejse til Nordjylland, har vi fokus på Danmark, som det så ud engang: middelalderen, jernalderen og vikingetiden. Vi besøger kirker, klostre og rester af gamle vikingeborge. I kirkerne er der mange velbevarede kalkmalerier, der ikke kun fortæller historier fra bibelen, men også løfter sløret for hverdagslivet i middelalderen.

Rejser til Danmark


Der er for tiden ingen rejser planlagt til Danmark

Rejseledere på rejser til Danmark

Torben Svendrup

Torben Svendrup er Ph.D. i historie. Torben Svendrup har skrevet mere end 30 bøger primært om kultur, mentalitets, og kirkehistorie. Han er underviser på Folkeuniversitetet og er en meget brugt foredragsholder samt rejseleder på kulturrejser. Pt. forsker han i samspillet mellem middelalderlige folkebøger og kalkmalerierne. Torben er ekspert i middelalderen, og har i den forbindelse for nylig været vært på programserien ”De uartige kalkmalerier” på DR K, som omhandler middelalderens kalkmalerier i Danmark.

Ulla Rald

Ulla Rald er uddannet mag. art. i klassisk arkæologi, der omfatter de folkeslag, der boede omkring Middelhavet i oldtiden - herunder etruskerne, romerne og grækerne. Har fået sølvmedalje for prisopgave om forholdet mellem romerne og danerne. Ulla underviser på Folkeuniversitetet og er formand for Folkeuniversitetet i Hillerød. Hun har mange års erfaring som rejseleder på kulturrejser til bl.a. Italien, Grækenland, Tyrkiet og Storbritannien.

Trine Ross

Trine Ross er magister i kunsthistorie, kunstanmelder og -skribent ved Politiken, foredragsholder, forfatter og (kunst)debattør. Desuden er hun holdkaptajn i ‘Kunstquiz‘, vært på serien ‘Besat Af …‘ om samlere, og medvirker i mange andre programmer på DR K. Trine optræder også jævnligt i Kulturnyt på P1. Igennem årene har hun løbende bidraget til opslagsværker som Den Store Danske Encyklopædi, Weilbachs Kunstnerleksikon og Politikens Kunstleksikon. Trine laver kunstrejser til Venedig, Firenze, London og Berlin.

Rejseleder Trine Ross

Billeder fra Danmark

Danmark - Holstebro - KunstmuseumDanmark - Randers - KunstmuseetDanmark - Viborg - Skovgaard Museet Danmark - Lemvig - Museet for Religiøs KunstDanmark - Horsens - KunstmuseumDanmark - Skive - Skive museumDanmark - Ebeltoft - Glasmuseet