Georgien - Gudauri

Georgien

Georgia

Georgien, der ligger i Kaukasus mellem Vestasien og Østeuropa, er et land med en fantastisk vekslende natur. Landet byder både på alt fra høje bjerge og dybe dale. I landets nordlige del finder man ”Store Kaukasus”, der med sine sneklædte bjergtoppe og sydvendte bjergskråninger er den største bjergkæde i Kaukasusbjergene.


I landets sydlige del finder man ”Lille Kaukasus”, som består af lavere bjergkæder, som strækker sig ind i nabolandene, Tyrkiet og Armenien. Imellem de to Kaukasus bjerge, finder vi både frugtbare, tætbefolkede dale og store kystsletter. Nogen steder, især på de nordvendte bjergsider, kan man endda være heldig at se små gletchere. Store dele af landet består af tæt og varieret nåle- og løvskov, der står uspoleret og byder på et rigt dyre- og fugleliv.


Rejser til Georgien


Der er for tiden ingen rejser planlagt til Georgien

Rejseledere på rejser til Georgien

Markus Bogisch

Markus Bogisch er ph.d. i kunsthistorie, forfatter, redaktør og foredragsholder. Hans primære forskningsområde er middelalderkunsten i den kristne periferi og dens interaktion med den islamiske kunst samt deres fælles rødder i antikken.


Han har været underviser på Københavns Universitet fra 2002-2015, medlem af Den danske Nationalkomité for Byzantinske Studier og George Chubinashvili National Research Centre for Georgian Art History and Heritage Preservation samt tidligere formand for Dansk Selskab for Kaukasusforskning.


Markus har mange års erfaring som rejseleder med indgående kendskab til landene i Sydkaukasus, Mellemøsten og Centralasien. Hans interesse for Rastafarikulturen og ”Back to Africa”-bevægelsen har også bragt ham til Etiopien, som han har rejst i flere gange.


Markus Bogisch

Billeder fra Georgien

Georgien - Tbilisi Georgien - KutaisiGeorgien - Kutaisi Georgien - Okatse Canyon Georgien - Svaneti Georgien - Svaneti - Ushba Bjerget Georgien - Svaneti - Ushba Bjerget Georgien - Svaneti - Mestia Georgien - Svaneti - Mestia - ZhabeshiGeorgien - Svaneti - Adishi Georgien - Svaneti - KhaldeGeorgien - Svaneti - Ushguli